• subota, 2. mart 2024.
Postavljen prvi behaton na inđijskoj „Stazi zdravlja“
Inđija
0 Komentara

Postavljen prvi behaton na inđijskoj „Stazi zdravlja“

12. februar 2024. godine

Prve behaton ploče postavljene su na pešačkoj stazi koja će u dužini od šest kilometara biti izgrađena kroz inđijske ulice: Jug Bogdanovu, Branka Radičevića, Sonje Marinković, Vojvođansku, Zmaj Jovinu, ulicu Milorada Stojića Gorčila, i Novosadsku. Radovi su počeli u Jug Bogdanovoj ulici, od Bloka 63 prema šetalištu, gde je postavljeno desetak metara behatona.
Cilj je da Inđinčani dobiju pravu stazu za šetnju i rekreaciju, ona će prolaziti kroz naprometnije inđijske ulice, gde je bezbednost pešaka na prvom mestu, a nova pešačka staza prolaziće pored Sportskog centra „Leje“, kao i nove sportske hale što će biti mogućnost za upotpunjavanje sadržaja za sport i rekreaciju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: