• sreda, 21. februar 2024.
Mi ne zidamo zgrade, mi stvaramo domove- LIMONT BOSSKE COMPANY PODIŽE PRVE ZGRADE U IRIGU NAKON VIŠE DECENIJA
Vesti
0 Komentara

Mi ne zidamo zgrade, mi stvaramo domove- LIMONT BOSSKE COMPANY PODIŽE PRVE ZGRADE U IRIGU NAKON VIŠE DECENIJA

30. decembar 2023. godine

Sveti Nikola je najčešća slava u Srba, a za Limont Bosske Company i dan kada je obeleženo 16 godina uspešnog poslovanja ove firme. LBC je kompanija u kojoj kažu da njihove zgrade nisu samo adrese, već domovi. Ovo je kompanija koja je prva posle više od nekoliko decenija počela da zida stambene zgrade u Irigu. Iako tržište graditelje „poziva“ da grade u sada već oprobanim sredinama, poput Rume, Vrdnika i generalno većih gradskih i turističkih centara, Slaviša Lazić Boske, vlasnik, kaže da Irig za njega ima poseban značaj, ali i velik potencijal.

-Posle četiri-pet decenija rešili smo da budemo prvi koji će graditi nove moderne stambene objekte u Irigu. To je blago brdovita i šumovita sredina koja me živo podseća na moj rodni kraj. Osim toga, ovo je mesto velike duhovnosti, na teritoriji Opštine Irig se nalazi osam pravoslavnih manastira, što je za mene takođe veoma značajno. Tržišna utakmica jeste više na strani Vrdnika kao turističkog mesta koje se razvija neverovatnom brzinom, ali Irig i te kako ima svoj potencijal koji ćemo tek videti u narednim godinama. Siguran sam da ćemo tome biti svedoci kada se završi Fruškogorski koridor i kada se ostvare planovi da Irig postane vinska prestonica Fruške gore, kaže Slaviša Lazić Boske, vlasnik Limont Bosske Company.

Tako je u Irigu u toku realizacija treće faze izgradnje moderne, luksuzne i estetski privlačne stambene zgrade, koja će postati dom velikom broju porodica. U Opštini Irig kaže da je našao dobre saradnike, kao i u Rumi u kojoj se takođe radi. Tu se pre svega misli na lokalnu administraciju, pa ne čudi što gradilište nije samo u Irigu, već i u okolini Novog Hopova i u Vrdniku. U toku je izgradnja i četiri luksuzne vile kod Novog Hopova-Hopovska dolina. Jedan objekat je površine 207,1 metara kvadratnih na parcelama od po 757 kvadrata.

Irig će uskoro postati top destinacija

-Opet se vraćam na već rečeno, ovo će uskoro biti najtraženija destinacija jer je lokacija izuzetno atreaktivna u blizini budućeg auto-puta, manastira, šume, vinograda. Pri tom tu smo da sa prirodom idemo ruku po ruku, da je ne ugrožavamo, a da budućim vlasnicima pružimo svu ekskluzivu, dom, dobar pogled uz vrhunsku rekreaciju i uživanje uz balkone, neodoljiv krovni prostor, prostrano dvorište i sopstvene bazene, dodaje Lazić.

Poslovni svet i tržište diktiraju brzu gradnju, da se bude korak ispred ostalih, a da li iko u pogledu stanogradnje razmišlja o životu u objektima nakon što graditelji pređu na neku drugu lokaciju?

Svaka adresa postaje dom, a svaki temelj prvo se osvešta

-Svaki temelj objekata koji naša kompanija gradi prvo se osvešta. Nama je jako važno da adresa koju preuzmu naši kupci postane DOM, koji budi lepe porodične osećaje i pripadnost, kako porodici, tako i prostoru u kom se živi. Zato negujemo tradicionalne vrednosti i običaje. Uz pravu promisao moguće je postići i to da savremena gradnja zadovolji osnovnu potrebu čoveka, a to je da živi u svom domu. Mi svaki detalj pažljivo projektujemo, stanovi su prostrani i funkcionalni, zgrade pružaju pristup svim važnim sadržajima, vodimo računa da se nalaze na ekskluzivnim lokacijama. I po završetku svakog objekta nastavljamo da gradimo dobre odnose i negujemo životnu okolinu. Upravo ovoh dana možete videti da naše zgrade imaju praznični duh, jer i o tome vodimo računa, iako smo odavno graditeljski otišli sa tih lokacija, napominje Slaviša Lazić.

Za svoju kompaniju kaže da im je prilikom izgradnje jednako bitno poštovanje vremenskih ograničenja, kao i kvalitet objekata. Uverava buduće kupce da Limont Bosske Company poštuje rokove bez kompromisa u kvalitetu.

-Da nije tako ne bismo i dalje bili u poslu i imali poverenje klijenata. Cilj nam je da naše lokalno stanovništvo bude zadovoljno, ali radimo i na tome da damo svoj doprinos tome da građani iz velikih gradskih centara svoj dom nađu u našim zgradama koje podižemo u Sremu. Sve je vidljivije da se čitave porodice iz Beograda, Novog Sada pa i iz inostranstva doseljavaju u naše krajeve u Sremu, kaže Slaviša Lazić.

Najvažnije je da se u našim stanovima rađaju deca

Planovi za dalje su i te kako živi i ostvaruju se u skladu sa zamislima. U Rumi su završene dve lokacije, radi se na još dve, kao i na jednoj u Vrdniku. Pri tom se vodi računa i o lokalnoj zajednici, kaže Slaviša Lazić Boske.

-Kao odgovorna kompanija tu smo i da unapredimo život zajednice na neki drugačiji način, ali o tome ne govorimo mnogo, dovoljno je što znaju oni kojima smo pomogli. Na prvom mestu je da radimo ono što nam je primarna misija, da gradimo moderne i kvalitetne zgrade u kojima će se stanari osećati kao kod kuće, u kojima će se formirati porodice i rađati deca, zaključuje Slaviša Lazić Boske, vlasnik Limont Bosske Company.

S.B.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: