• sreda, 29. novembar 2023.
Stipnedije opštine za 39 najboljih beočinsкih srednjošкolaca
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Stipnedije opštine za 39 najboljih beočinsкih srednjošкolaca

15. novembar 2023. godine

Danas je u Velikoj sali Skupštine opštine Beočin upriličena dodela ugovora o stipendiranju učenika srednjih škola za školsku 2023/2024. godinu.

Nakon sprovedenog ovogodišnjeg konkursa za dodelu stipendija namenjenih učenicima srednjih škola, Opština Beočin će omogućiti stipendije za 39 učenika u iznosu od 80 hiljada dinara po korisniku. Isplate stipendija biće raspoređene u deset mesečnih rata tokom trajanja školske godine, u iznosu od po 8 hiljada dinara.

Učenike i njihove roditelje su u svojim obraćanjima pozdravile predsednica opštine Beočin Biljana Janković kao i predsednica Кomisije za dodelu stipendija Jelena Pašćan koje su svima uputile srdačne čestitke a najboljim beočinskim srednjoškolcima poželele mnogo uspeha u budućem školovanju i obrazovanju.

-Svake godine se povećava broj dece koja ostvaruju pravo na stipendije Opštine Beočin i to nas veoma raduje. Drago mi je što naši mladi sugrađani svojim radom i uspehom nižu dobre rezultate i grade svoj put ka uspehu u skladu sa njihovim opredeljenjem i interesovanjima. Naš cilj je da kriterijumima i uslovima za sticanje prava na stipendiju podržimo što više njih i nadamo se da će đacima i njihovim porodicama ovaj vid podrške i motivacije biti značajan – istakla je predsednica opštine Beočin Biljana Janković.

foto: Ismet Ademovski

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: