• nedelja, 3. decembar 2023.
Počelo glasanje – biram šta finansiram
Vesti
0 Komentara

Počelo glasanje – biram šta finansiram

2. oktobar 2023. godine

Građani Sremske Mitrovice, udruženja građana i ostali predstavnici civilnog društva poslali su svoje predloge za participativno budžetiranje 2024. godine. Кomisija imenovana od strane Gradske uprave za budžet i lokalni ekonomski razvoj pregledala je i analizirala sve pristigle predloge. Кonstatovano je koji predlozi su u nadležnosti Grada, procenjene su vrednosti tih projekata i zadovoljenost javnog interesa. Pet projektnih predloga je stavljeno na glasanje koje će se obaviti od 2. do 7. oktobra, u uslužnom centru Gradske kuće, putem onlajn aplikacije na internet stranici Grada www.sremskamitrovica.rs ili putem mejla
biramstafinasiram2024@sremskamitrovica.org.rs.

Predlozi:

1.Pinkik park sa trim stazom kod Atletskog stadiona
2.Mobilna apoteka u selima
3.Dečiji park kod PSC „Pinki“
4.EКO obloge oko kontejnera
5.Hidraulični ginekološki sto

Predlog koji ostvari najviše glasova, ili više predloga zavisno od njihove vrednosti, naći će se pred gradskim odbornicima na Skupštini grada radi usvajanja u okviru Odluke o budžetu Grada za 2024. godinu, kada će se i realizovati.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: