• sreda, 29. novembar 2023.
Građani izglasali Dečiji parк
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Građani izglasali Dečiji parк

11. oktobar 2023. godine

U želji da uključi građane u kreiranje gradskog budžeta, Grad Sremska Mitrovica sproveo je i ove godine postupak participatvnog budžetiranja. Najpre su građani slali svoje predloge, a potom i glasali za njih, putem mejla, onlajn aplikacije na sajtu Grada i putem glasačkih listića u uslužnom centru Gradske kuće. Na kraju postupka, sabiranjem glasova, konstatovano je da su građani najviše glasova dali Dečijem parku kod PSC “Pinki”.

Predlog projekta će se naći u decembru pred gradskim odbornicima na Skupštini grada, u cilju usvajanja u okviru Odluke o budžetu grada za 2024. godinu tokom koje će se i realizovati.

Učešće javnosti u procesu izrade planova, programa i javnih politika na lokalnom nivou, predstavlja jedan od temeljnih principa dobre demokratske prakse i dobrog upravljanja lokalnom zajednicom, što je temelj održivog razvoja Sremske Mitrovice.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: