• ponedeljak, 4. decembar 2023.
U Mitrovici imenovani novi direktori
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

U Mitrovici imenovani novi direktori

26. septembar 2023. godine

Na sednici Skupštine Grada Sremska Mitrovica održanoj ovog utorka imenovani su novi direktori nekoliko ustanova kulture.

Aleksandar Budošan uz Sremske Mitrovce imenovan je za vršioca dužnosti direktora Ustanove za negovanje kulture “Srem” na period od jedne godine. On je na ovoj funkciji zamenio dosadašnju direktoricu Miroslavu Ilijić.

Ilijić je istovremeno imenovana za vršioca dužnosti direktorke Centra za kulturu “Sirmiumart”. Ona će biti na čelu ove ustanove narednih 12 meseci.

Milan Marinković razrešen je funkcije vršioca dužnosti direktora Galerije “Lazar Vozarević” zbog ispunjenja uslova za starosnu penziju, a na njegovo mesto postavljena je Marija Vuruna i to na period od godinu dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: