• ponedeljak, 4. decembar 2023.
“Sensei” uspešan u Čoki
Sport
0 Komentara

“Sensei” uspešan u Čoki

25. septembar 2023. godine

Na 15. Međunarodnom karate turniru “Čoka 2023” članovi KK “Sensei” iz Inđije osvojili su 12 medalja. Turnir je održan u subotu, 23. septembra, a okupio je 38 klubova i oko 450 takmičara iz šest država – Slovenije, Mađarske, Slovačke, Rumunije, Republike Srpske i Srbije.

Кarate klub “Sensei” predstavljalo je 11 takmičara koji su nastupali u katama i borbama.

Zlatne medalje osvojili su u borbama pojedinačno Žigić Saša u seniorskoj konkurenciji +65 kilograma; u katama pojedinačno juniorka Radić Milica B-nivo; Bojić Vladislav u kategoriji kadeta B-nivo; Stojanac Luka u kategoriji poletaraca i Savić Irina u kategoriji petlića.

Srebro su izborili u borbama pojedinačno, a u apsolutnoj kategoriji Žigić Saša kao i Radić Milica u kategoriji juniorki -52 kilograma; a u katama pojedinačno Stanojković Sara u kategoriji nada, Milivojević Petar u kategoriji kadeta i Skorupan Nikolina u kategoriji petlića.

Bronzane medalje pripale su Milivojević Nikolini u kategoriji juniorki B-nivo i Dragičević Jovani u kategoriji nada, a u katama pojedinačno.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: