• subota, 30. septembar 2023.
Moto skup u Brestaču okupio rekordnih 50 klubova
Društvo | Zabava | Hronika | Pećinci | Vesti
0 Komentara

Moto skup u Brestaču okupio rekordnih 50 klubova

1. avgust 2023. godine

Proteklog vikenda Brestačani su proslavili seosku slavu, a bogat program, čiji su pokrovitelji bili Opština Pećinci i Mesna zajednica Brestač, okupio je brojne učesnike i goste.

Program je počeo u subotu šestim Memorijalnim moto skupom „Sećanje na Zoku“, koji je okupio rekordnih 50 moto klubova iz cele Srbije i Republike Srpske i blizu 350 bajkera. Pored odličnog druženja i sjajnih nastupa bendova „Supermensi“ i „Alarmantno stanje“, učesnici su dali sve od sebe na bajkerskim igrama, koje su održane u popodnevnim satima, a nadmetali su se u bacanju gume, nadvlačenju konopca, obaranju ruku i brzom ispijanju piva.

Organizator skupa je brestački Moto klub „Familija“, a kako je rekao predsednik Kluba Nenad Stojaković, ovo je bio rekordan broj okupljenih klubova od kada se manifestacija održava.

-Presrećan sam što su se naša braća bajkeri odazvali iz cele naše zemlje, ali i iz Republike Srpske. Skup je bio veliko druženje, ne samo bajkera, već i meštana Brestača. Od gostiju smo dobili pohvale za organizaciju, što nam je najveća nagrada, a tu nagradu delim sa svim članovima našeg kluba, kao i sa meštanima koji su nam pomogli u organizaciji i sa pokroviteljima manifestacije – izjavio je Stojaković.

Druženje je potrajalo do ranih jutarnjih sati, a za goste koji su došli izdaleka bio je obezbeđen prostor za kampovanje i doručak.

Izvor/foto: pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: