• nedelja, 16. jun 2024.
Ponovo tretman suzbijanja komaraca
Servis
0 Komentara

Ponovo tretman suzbijanja komaraca

17. jul 2023. godine

Opština Pećinci obaveštava građane da će u utorak, 18. jula, u periodu od 19.00 do 21.00 čas, biti izvršen ponovljen tretman suzbijanja odraslih formi komaraca u Sremskim Mihaljevcima i Deču.

Tretman će se vršiti sa zemlje, termalnim zamagljivanjem, zakonski odobrenim preparatom koji nije štetan za ljude i domaće životinje, ali može štetno delovati na pčele, pa se pčelari upozoravaju da preduzmu neophodne radnje na zaštiti pčela.

Kako će samo izvođenje tretmana biti propraćeno bukom i gustom maglom, Opština Pećinci se zahvaljuje građanima na razumevanju i strpljenju.

U slučaju nepovoljnih vremenskih uslova tretman će biti odložen, a o novom terminu izvođenja tretmana građani će biti pravovremeno obavešteni putem našeg sajta i sredstava javnog informisanja.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: