• subota, 13. jul 2024.
Plesni utorak” — promocija modernog plesa i zumba radionica za decu
Društvo | Zabava | Hronika | Sremska Mitrovica | Vesti
0 Komentara

Plesni utorak” — promocija modernog plesa i zumba radionica za decu

22. maj 2023. godine

Gradski park u Sremskoj Mitrovici od 12:30 časova

S ciljem predstavljanja lepote i značaja plesa, plesne aktivnosti kao važnog elementa kvaliteta zdravog života dece i odraslih, zatim ostvarenih dometa i uspeha pojedinaca i grupa na polju plesne umetnosti, ljudi i udruženja koja, u našem gradu i još nekim gradovima, aktivno i uspešno doprinose pomenutom, Centar za kulturu „Sirmijumart” organizuje „Plesni utorak” — promociju modernog plesa i zumba radionica za decu.

U Gradskom parku će se 23. maja 2023. godine od 12:30 sremskomitrovačkoj publici predstaviti Plesno udruženje „Latina Blanca” iz Beograda, osvajači najznačajnijih domaćih i stranih odličja, kao i Studio modernog i klasičnog baleta „Olena”, koji će se predstaviti sa svojim plesnim koreografijama — od najmlađih članova do već uspešnih takmičara.

U sklopu „Plesnog utorka” biće održane i zumba radionice za decu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: