• utorak, 3. oktobar 2023.
Pećinački osnovci u osam najboljih ekipa u Srbiji
Sport | Pećinci
0 Komentara

Pećinački osnovci u osam najboljih ekipa u Srbiji

12. maj 2023. godine

Muška futsal ekipa Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ Pećinci plasirala na državno prvenstvo osnovnih škola, kao jedna od najboljih osam ekipa u Srbiji.

Mlade fudbalere na takmičenje su ispratili predsednik Opštine Pećinci Siniša Đokić i sekretar Sportskog saveza „Razvoj sportova“ Milan Đokić. Predsednik opštine je sportistima poželeo uspeh na takmičenju i poručio im da je važno da daju sve od sebe i da na pravi način prezentuju svoju školu i svoju opštinu, kako svojom igrom, tako i fer plej ponašanjem.

Mladi pećinački fudbaleri su se na državno prvenstvo plasirali pobedama na opštinskom, okružno i međuokružnom takmičenju, a na takmičenjima su pobeđivali i ekipe iz mnogo većih sredina.

– Već sam plasman na državno prvenstvo je veliki uspeh, jer je ovo prvi put da se naša škola plasirala u ovako visok rang takmičenja. Dečaci su svi zdravi, ekipa nam je na broju, nemamo povređenih, daćemo sve od sebe i potruditi se da prođemo što bolje – izjavio je Ivan Stojaković, jedan od nastavnika koji su otputovali na takmičenje sa mladim fudbalerima..

Takmičenje je dvodnevno i održava se na Srebrnom jezeru.

www.pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: