• četvrtak, 25. april 2024.
U Beočinu tribina o poljoprivredi
Društvo | Vesti | Beočin | Poljoprivreda
0 Komentara

U Beočinu tribina o poljoprivredi

21. decembar 2022. godine

Tribina pod nazivom „Poljoprivreda u opštini Beočin“ u organizaciji Poljoprivredne stanice Novi Sad biće održana u velikoj sali Skupštine opštine Beočin u četvrtak, 22. decembra sa početkom u 18 časova. Tribina je edukativnog, informativnog i savetodavnog karaktera, a namenjena je svim poljoprivrednicima sa teritorije ove opštine, kao i onima koji tek planiraju da registruju svoja gazdinstva i oprobaju se u poljoprivrednom poslovanju.

Na tribini će učestvovati stručni kadar Poljoprivredne stanice Novi Sad koji će predstaviti svoju prognozno-izveštajnu službu za zaštitu bilja, regionalnu odgajivačku organizaciju u stočarstvu, spektar usluga laboratorije za kvalitet i zdravstveno stanje semena, kao i kapacitete laboratorije za hemijska ispitivanja.

Posebna pažnja biće posvećena mogućnostima savetovanja ali i učešća poljoprivrednika na brojnim republičkim, pokrajinskim i drugim konkursima sa ciljem ostvraivanja subvencija i sticanja olakšica u poslovanju.

Satnicom i programom je predviđena i diskusija svih učesnika u okviru koje će zainteresovani građani moći detljnije da se informišu i postave pitanja učesnicima.

Program tribine možete pogledati na sledećem linku:

https://www.beocin.rs/sr/?id=1626
Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: