• ponedeljak, 2. oktobar 2023.
Novogodišnji paketići za male pacijente stigli iz medicinske škole
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Novogodišnji paketići za male pacijente stigli iz medicinske škole

15. decembar 2022. godine

Učenici III6 razreda srednje medicinske škole „Draginja Nikšić“ u Sremskoj Mitrovici, danas su obradovali najmlađe pacijente u Dečijem odeljenju Opšte bolnice Sremska Mitrovica, poklonima, u vidu slanih i slatkih proizvoda.

– Želja srednjoškolaca i budućih zdravstvenih radnika bila je da deci koja se leče u bolnici donesu novogodišnje paketiće, da pokažu humanost i empatiju, što uz njihovo medicinsko obrazovanje svakako i ide – reči su nastavnice i razrednog starešine ovog odeljenja Maje Mršić.

Ona je dodala da su prilozi za paketiće skupljani na nivou cele škole, a da je III 6 dodatno izdvojilo novac, kako bi svi mališani koji se trenutno nalaze na hospitalizaciji, dobili poklon.

Na lepoj i humanoj poseti zahvalili su lekari i medicinske sestre Dečijeg odeljenja, kao i majke koje borave u bolnici sa svojim decom.

Ovaj gest je dugogodišnja praksa đaka mitrovačke medicinske škole, koja se neće prekidati.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: