• četvrtak, 28. mart 2024.
Počinje izgradnja novog dečijeg igrališta u Novogradnji
Društvo | Vesti | Beočin
0 Komentara

Počinje izgradnja novog dečijeg igrališta u Novogradnji

30. novembar 2022. godine

Beočinski mališani će tokom decembra dobiti novo dečije igralište u Novogradnji koje je prema glasovima građana opštine Beočin u prošlogodišnjem ciklusu participativnog budžetiranja izglasano kao pobednički predlog za realizaciju opštinskim budžetom u 2022. godini.

Predsednica opštine Beočin Biljana Janković juče je sa saradnicima obišla teren i razgovarala sa izvođačima radova za čije je izvršenje dogovoren rok od tri nedelje.

Igralište u Novogradnji biće postavljeno u dve celine na zelenoj površini između ulica Dositeja Obradovića i Miloša Crnjanskog a ljuljaške, tobogani, njihalice i moderne multifunkcionalne sprave za penjanje i igru su samo neki od mobilijara koji je predviđen za rekreaciju i druženje naših najmlađih sugrađana na ovom prostoru.

– Zadovoljstvo mi je da najavim da je izgradnja igrališta u Novogradnji tek početak planova koje Opština Beočin ima za naredni period kako bi se unapredili uslovi za boravak dece i omladine na otvorenom. I pored mogućnosti koje pruža participativno budžetiranje, Opština je ovakve potrebe građana prepoznala kao važne te će uređenje javnih površina kroz kreiranje sadržaja za decu i mlade biti jedan od prioriteta ne samo u Beočinu već i u okolnim mestima – istakla je predsednica Janković tokom obilaska terena.

beocin.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: