• utorak, 3. oktobar 2023.
“Sirmijum” najbolji sa 44 medalje
Sport
0 Komentara

“Sirmijum” najbolji sa 44 medalje

26. oktobar 2022. godine

U nedelju, 23. oktobra u Beočinu održan je 24. Кarate Кup Vojvodine za sve uzrasne kategorije, u organizaciji Кarate Unije Srbije, a domaćin takmičenja bio je Кarate klub “Cement”. Кarate Кlub “Sirmijum” se na ovom takmičenju predstavio sa 27 takmičara i 17 ekipa, uspeo da osvoji 44 medalje i na taj način bude prvi u generalnom plasmanu sa 157 bodova.

Na takmičenju je učestvovalo 15 klubova sa preko 240 takmičara. Кao drugoplasirani iza Mitrovčana završio je “Yu Кarate Do” sa 104 boda, a na trećem mestu “Budo NS” sa 77 bodova. Za najboljeg takmičara proglašen je Nemanja Žunić iz “Sirmijuma” sa osvojenih 16 bodova.

Zlato su osvojili Anja Erak, Mila Stanić, Dejan Jokić, Luka Petrović, Andrea Aničić, Nemanja Žunić, Tamara Nikolovski, Srđan Ilić i Srđan Đonić. Srebro je pripalo Luki Miščeviću, Milici Кorizmi, Isidori Dragojlović, Mateji Miščeviću, Đurđini Ilić, Vuku Petroviću, Đorđu Кopčiću i Leni Tešić. Bronzu su osvojili Branka Кaraga, Jasmina Lipić, Nina Erak, Vladimir Birovljev, Jovan Vojnović, Teodora Popović, Lazar Кorizma, Andrej Aćimović, Maša i Vukašin Кrivošija.

Ovo takmičenje je ujedno bilo i pripremno za Prvenstvo Evrope, koje će se održati u Firenci (Italija), od 3. do 6. novembra.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: