• petak, 29. mart 2024.
Taкtičko – tehnički zbor policijskih vozila i opreme u Sremskoj Mitrovici
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Taкtičko – tehnički zbor policijskih vozila i opreme u Sremskoj Mitrovici

9. jun 2022. godine

Povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova, Slave Ministarstva i Dana policije, u subotu, 11.06.2022. godine od 17 časova, na Trgu Ćire Milekića, biće održan taktičko – tehnički zbor Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici i Odeljenja za vanredne situacije.

Na trgu će biti izložena policijska vozila i oprema (patrolni automobili, saobraćajni motocikli, vatrogasna vozila, “marica”, džip, kombi IJP, dron, vatrogasna oprema i oprema za forenziku), u prisustvu nadležnih policijskih službenika i njihovih starešina.

Pozivaju se svi građani, a posebno najmlađi da dođu u obilazak zbora, razgledanje policijskih vozila i opreme i na druženje sa policijskim službenicima.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: