• sreda, 24. april 2024.
Uređenje kružnog toka na ulasku u grad
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Uređenje kružnog toka na ulasku u grad

21. mart 2022. godine

Novi LED informacioni panel zasijaće na kružnom toku na takozvanoj “Rumskoj Malti” u Sremskoj Mitrovici u narednih nekoliko dana.

Na istoj lokaciji se do nedavno takođe nalazio info LED panel, međutim novi će biti znatno veći, tačnije njegova površina će iznositi 50 metara kvadratnih, a imaće i mogućnosti prikazivanja više servisnih informacija. Кao takav ovaj panel biće jedinstven u Sremu.

Namera lokalne samouprave je da u narednom periodu svi kružni tokovi budu uređeni, pa će tako kružni tok na samom ulasku u grad sa auto – puta Beograd – Šid biti ukrašen motivima Sirmijuma, jer je Sremska Mitrovica poznata i prepoznata i po antičkom rimskom gradu koji se nalazio na ovom prostoru, dok će ostali biti “predati” velikim investitorima da ih urede u skladu sa delatnošću kojom se bave.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: