• petak, 29. mart 2024.
Srebrna medalja za Ljubicu Štetić
Sport
0 Komentara

Srebrna medalja za Ljubicu Štetić

3. novembar 2021. godine

Međunarodna asocijacija IUKL (International Union of Kettlebell Lifting) organizovala je u Budimpešti, od 21. do 24. oktobra, Svetsko prvenstvo u ketlbel liftingu (kettlebell lifting), a u konkurenciji preko 400 takmičara iz 25 zemalja, bila je i Ljubica Štetić, članica kluba Girevoј sport Pećinci, koja je u disciplini long sajkl (long cycle) 2 x 12 kilograma osvojila srebrnu medalju.

U okviru Svetskog prvenstva organizovan je seminar za međunarodne sudije, koji je pohađao Milinko Mitrović, predsednik Sportskog udruženja Girevoј sport Pećinci.

Mitrović je naglasio značaj učešća pećinačkih takmičara na velikim međunarodnim takmičenjima, kako za samo usavršavanje takmičara, tako i za popularizaciju girevoj sporta na ovim prostorima.

„Ujedno, putem sporta povezujemo se se sa ljudima širom sveta i na taj način promovišemo, ne samo girevoj sport, već i našu opštinu, čemu svakako u značajnoj meri doprinose ovako značajni sportski uspesi kakav je ostvarila Ljubica Štetić“ – rekao je Mitrović i zahvalio se na podršci Sportskom savezu „Razvoj sportova“ i pećinačkoj lokalnoj samoupravi.

pecinci.org

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: