• subota, 24. februar 2024.
Zaslužena pobeda rukometašica “Srema”
Sport
0 Komentara

Zaslužena pobeda rukometašica “Srema”

18. oktobar 2021. godine

Sremska Mitrovica 16. oktobar.

Treće kolo Super B ženske rukometne lige Srbije.

ŽRK „Srem“ (Sremska Mitrovica) – ŽRK  “Pirot“ (Pirot). 

Rezultat  38:23 (18:10).

Sudije: Bubanja Nikodin i Crnjanski Vojislav iz Bačke Palanke. Kontrolor: Grgurević Branislav iz Vrbasa.

Sam početak utakmice protekao je u izuzetno nervoznoj igri domaće ekipe. U prvih desetak minuta gošće su vodile po postignutim golovima. “Sremice” sređuju redove i u snažnoj igri u odbrani i u napadu preko Klenkovski Anje sredinom terena, Komnenović Tijane po desnoj strani i Ćetković Nataše po levoj strani, prvo izjednačuju, a onda i prelaze u vođstvo.

Sasvim druga igra na terenu domaće ekipe. Dominirale su na terenu i u svakom napadu povećavale su vođstvo. U odbrani su igrale čvrsto tako da nisu dozvoljavale gošćama da se razmahnu. Na poluvreme su otišle sa osam pogodaka razlike u svoju korist.

U drugom poluvremenu na parketu je igrala samo jedna ekipa. Sremice su napadale kao osice na gol gošći koje su teškom mukom samo u pojedinim trenucima mogle da se odbrane od domaćih igračica koje su se razmahnule  u svom prepoznatljivom sjaju. Često su igrale egzibicionu igru za malobrojnu publiku. Trener Dušan Drča pružio je priliku svim igračicama da igraju i tako osete svu draž ove pobede.

U narednom kolu u sredu “Srem” gostuje u Pančevu.

ŽRK “Srem” u sastavu: Petrović Dragana-1, Klenkovski Anja-5, Šerfezi Marija-1, Miljković Mila-1, Bulatović Nikolina-2, Radulović Nataša-8, Petrović Ivana, Komnenović Tijana (K)-3, Blažić Jovana–5, Knežev Iva-4, Ćetković Nataša-5, Mijailović Andrea-3, Guteša Anja, Čolović Dragana, Vasiljević Jana.

Treneri: Dušan Drča i Kojović Saša.

ŽKK “Pirot” u sastavu: Čvorović Lucija, Rančić Jana, Potić Mila-2, Filipović Svetlana, Đurović Dragana, Ćirić Ivana-1, Tančić Selena-7, Tančić Simona-8, Markov Teodora, Spasić Anja-3, Topić Ana, Drinić Anita-2, Ranđelović Andrijana.

Trener: Tošić Nina.

Za najboljeg igrača proglašena je Klenkovski Anja iz ekipe “Srem”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: