• četvrtak, 25. april 2024.
Zapažen nastup atletičara “Srema”
Sport
0 Komentara

Zapažen nastup atletičara “Srema”

6. septembar 2021. godine

Tokom vikenda u Sremskoj Mitrovici na atletskom stadionu održana su dva takmičenja – dvodnevno, Finale Kupa Srbije za starije pionire i jednodnevno Prvenstvo Vojvodine za seniore na kojem su atletičari “Srema” ostvarili zapažene rezultate.

Na seniorskom vojvođanskom prvenstvu u disciplini bacanje kladiva (4kg) pobedila je Mila Miljković  dok je u disciplini skok motkom zlatnu medalju osvojila Sanja Veselinović sa preskočenih 2,90m. Samac Teodora je bila drugoplasirana u bacanju koplja (600g) rezultatom 37,95m.

Drljača Siniša je bio petoplasirani u bacanju koplja (600g) novim ličnim rekordom 46,34m a Simić Milana šetoplasirana u skoku u dalj sa 5,37m.

Na Finalu kupa Srbije ekipa AK „Srem“ je u muškoj konkurenciji osvojila 6. mesto, dok su kod pionirki Sremice bile 10. od 26. ekipa.

Najuspešniji su bili drugoplasirani Marko Vučenović u bacanju koplja (600g) sa 42,86m, četvrtoplasirani Lazar Đaković takođe  u bacanju koplja (36,43m), Iva Bežanović u bacanju koplja (400g) sa 31,89m, dok su njihovi klupski drugari zauzeli dosta 6., 7. i 8. mesta U konkurenciji takmičara starijih od njih.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: