• subota, 2. mart 2024.
Tekvondo klub Imperium uspešan u Sarajevu
Sport | Stara Pazova
0 Komentara

Tekvondo klub Imperium uspešan u Sarajevu

29. novembar 2023. godine

Na 23. Balkanskom prvenstvu u tekvondou koji je održan u Sarajevu proteklog vikenda, Srbiju je predstavljao i klub TK Imperium Pazova na čelu sa trenerom Danilom Vukelićem ostvarivši zapažen uspeh, zauzevši ekipno visoko četvrto mesto u konkurenciji 50 klubova i 11 zemalja, osvojivši šest medalja.

Vanja Nakarada osvojila je zlato, Nina Grujić srebro, Anja Smiljanić srebro, Marija Gligorić bronzu, Teodora Zdravković bronzu u konkurenciji mladjih kadeta (pionira) i Martina Kokotović bronzu u konkurenciji kadeta do 15 godina.

Ovih šest mladih i veoma perspektivnih devojčica uzrasta od 9 do 12 godina, zajedno sa njihovim trenerom, vodjene ogromnom ljubavlju prema sportu, zasijale su na postolju sa srpskim zastavama i donelu veliku radost svojoj zemlji, klubu, roditeljima, drugarima i celom timu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: