• četvrtak, 16. septembar 2021.
Opština Pećinci obezbedila poklone za sve prvake
Vesti
0 Komentara

Opština Pećinci obezbedila poklone za sve prvake

2. septembar 2021. godine

Predsednik opštine Pećinci Siniša Đokić i zamenik pokrajinskog sekretara za obrazovanje Milan Kovačević posetili su prvog dana nove školske godine učenike Osnovne škole „Slobodan Bajić Paja“ u Pećincima.

Kovačević je tom prilikom učenicima čestitao polazak u školu i poželeo im puno uspeha u učenju, a ujedno ih je podsetio na značaj poštovanja mera zaštite od širenja infekcije u školi.

Puno uspeha u daljem školovanju učenicima je poželeo i predsednik Đokić, koji je dan ranije pećinačkim prvacima uručio na poklon rančeve napunjene školskim priborom. On je tom prilikom prvacima poručio da počinje novo poglavlje u njihovim životima.

„Danas počinjete sa učenjem, ali sam siguran da u školi neće biti zanemarena ni igra i da ćete uživati u učenju i druženju sa vršnjacima. Opština će uvek biti tu da vas podrži i da vašim roditeljima pomogne da vam obezbede sve što vam je potrebno za uspešno školovanje“ – poručio je predsednik Đokić.

On je naglasio da su predstavnici Opštine Pećinci i saveta mesnih zajednica za dva dana stigli do svakog polaznika u prvi razred i da su svima lično uručili vredne poklone povodom polaska u školu.

pecinci.org

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *