• petak, 29. mart 2024.
Poetsko veče Željke Avrić
Kultura | Ruma
0 Komentara

Poetsko veče Željke Avrić

23. avgust 2021. godine

U utorak, 24. avgusta, u čitaonici Gradske biblioteke “Atanasije Stojković” u Rumi, sa početkom u 19 časova, održaće se poetsko veče mitrovačke spisateljice Željke Avrić.

Prisutni će moći da čuju sve o njenom stvaralaštvu, kao i pesme koje piše.

Željka Avrić je rođena u Banjaluci, živi i radi u Sremskoj Mitrovici. Diplomirala na Filozofskom fakultetu u Novom Sadu. Piše poeziju, književne prikaze i eseje. Priloge objavljuje u časopisima za književnost, umetnost i kulturu. Član je Udruženja književnika Srbije i Udruženja književnika Republike Srpske.

Pesnički rukopis Nesan, nagrađen je 2020. godine priznanjem „Gordana Todorović“. Dobitnica Zlatne značke Kulturno-prosvetne zajednice Srbije u 2020. godini. Više puta nagrađivana za pesme i cikluse pesama.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: