• ponedeljak, 15. jul 2024.
Aleksandar Todorović Đak generacije Srema
Društvo | Vesti | Ruma | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Aleksandar Todorović Đak generacije Srema

27. jun 2024. godine

Po dvadeseti put za redom, Sremske novine su i ove godine izabrale Đaka generacije Srema. Zadatak pred stručnim žirijem, koji su činili Silvija Milovanović, organizator nastave u Medicinskoj školi “Draginja Nikšić”, Mirjana Đorđević, direktorka Mitrovačke gimnazije, kao i Sanja Mihajlović, novinarka i Biljana Radaković u ime Sremskih novina, bio je težak zadatak, a titula najboljeg u okrugu pripala je Aleksandru Todoroviću, učeniku Gimnazije “Stevan Puzić” iz Rume.

Sremske novine Aleksandru poklanjaju letovanje, a drugoplasirana Mia Teševkić, učenica Mitrovačke gimnazije i trećeplasirana Ivana Rađević, učenica Gimnazije “Sava Šumanović” iz Šida osvojile su novčane nagrade.

Svečanost uručenja nagrade “Đak generacije Srema” biće upriličena u petak, 28. juna u Hotelu “Srem” u Sremskoj Mitrovici.
N. M.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: