• petak, 19. april 2024.
UHAPŠENA TRI LICA: Uvukli mladića u auto, pa ga tukli, a zatim mu skinuli i zapalili odeću
Vesti | Inđija
0 Komentara

UHAPŠENA TRI LICA: Uvukli mladića u auto, pa ga tukli, a zatim mu skinuli i zapalili odeću

5. jul 2021. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici i Inđiji, intenzivnim operativnim radom, identifikovali su sedam osoba koje su učestvovale u tuči u Inđiji i uhapsili trojicu osumnjičenih za iznudu u pokušaju, razbojništvo i nasilničko ponašanje.

L. N. (2001) i U. P. (2001) iz Zemuna i A. L. (2003) iz Stare Pazove se terete da su, sa još dvojicom muškaraca, za kojima se intenzivno traga, u Inđiji, 3. jula, u noćnim časovima, u svoj putnički automobil „alfa romeo“ uvukli 18-godišnjeg mladića i više puta ga udarili, skinuli mu odeću i spalili je, a onda mu uzeli sat i novčanik, zahtevajući da im naknadno isplati 2.000 evra. On je tom prilikom
lakše povređen.

Prethodno su se ta petorica, kako se sumnja, u centru Inđije potukla sa više mladića, u blizini mesta na kojem se nalazio i osamnaestogodišnjak.

U toj tuči četiri osobe su zadobile lake telesne povrede i njima je ukazana lekarska pomoć.

Policija će protiv sedamnaestogodišnjaka i dvadesetosmogodišnjeg muškarca iz Inđije, koji su učestvovali u ovoj tuči, podneti krivične prijave za krivično delo nasilničko ponašanje, nadležnim tužilaštvima.

Trojici uhapšenih je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Sremskoj Mitrovici.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: