• nedelja, 14. april 2024.
Preminula još dva pacijenta obolela od koronavirusa
Vesti
0 Komentara

Preminula još dva pacijenta obolela od koronavirusa

26. mart 2020. godine

Beograd- U toku noći u Srbiji su preminula još dva pacijenta kod kojih je bio potvrđen koronavirus Kovid-19, objavljeno je danas na sajtu covid19.rs.U pitanju je K.S. (80) koji je bio hospitalizovan u Klinici za infektivne i tropske bolesti Kliničkog centra Srbije u Beogradu i koji se poslednjih nekoliko dana nalazio na respiratoru, a doktori su uložili maksimum tokom njegovog lečenja.On je inače bolovao od kardiomiopatije, imao je hipertenziju, hroničnu opstruktivnu bolest pluća i dijabetes melitus.Druga žrtva je ženska osoba P.B. (62) koja je bila hospitalizovana u Kliničkom centru Niš i koja se nalazila na respiratoru i pod stalnom pažnjom medicinskih timova, koji su učinili sve da je spasu.
Kako se navodi, ipak je došlo do letalnog ishoda, a preminula je hronično lečila arterijsku hipertenziju i dijabetes, kao i reumatoidni artritis.U Srbiji je ukupno od koronavirusa do sada preminulo šest osoba.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: