• sreda, 28. februar 2024.
Kampanja „Budućnost Srbije“ nastavljena u Šidu
Vesti | Šid
0 Komentara

Kampanja „Budućnost Srbije“ nastavljena u Šidu

8. mart 2019. godine

Šid- U okviru kampanje „Budućnost Srbije“, predsedik Republike Srbije je nakon Rume, obišao Šid. U najzapadnijoj sremskoj opštini obišao je Osnovnu školu „Sremski front“ u čiju je rekonstrukciju uloženo oko 50 miliona dinara. Vučića su dočekali predsednik Opštine Šid, Predrag Vukovič i direktorka škole, Slađana Ljubojević, zaposleni i mališani u narodnoj nošnj, kao i brojni građani ove sremske opštine.Škola sa oko 650 đaka i izdvojenim odeljenjima u okolnim selima sada je u potpunosti rekonstruisana, nakon urađenih molerskih radova, sanacije podova, sanitarne i električne mreže

Nama je Šid važan i zato ne smemo da dozvolimo da nam ljudi odavde odlaze. Hvala vam što verujete u rad, težak i marljiv, a ne u lepe priče – poručio je predsednik Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: