• utorak, 23. april 2024.
Zasavički svinjokolj
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Zasavički svinjokolj

3. decembar 2018. godine

SRP “Zasavica” – Dobra muzika, odlična hrana, bogat izbor proizvoda od mangulice i tiskanje oko toplih oranija u kojima su se topili čvarci najbolje opisuje ono što je mnogobrojne posetioce Specijalnog rezervata prirode “Zasavica” dočekalo proteklog vikenda na još jednom, dvanaestom po redu tradicionalnom “Sremskom svinjokolju”.

Gosti su dolazili iz Sremske Mitrovice, Beograda, Novog Sada, Kragujevca… sa svih strana dokle se o Zasavici čulo. Neki su dolazili da Rezervat obiću, neki da uživaju i tamburaškoj pesmi, nisu nedostajali ni oni koji bi da se znamenitim upravnikom rukuju, slikaju, porazgovaraju, a svi skupa da probaju paprikaš od mangulice, sveže čvarke i pazare nešto iz bogatog zasavičkog asortimana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: