• sreda, 24. jul 2024.
Uručene nagrade najboljim učenicima
Vesti | Ruma
0 Komentara

Uručene nagrade najboljim učenicima

28. jun 2018. godine

Ruma – Opština Ruma dodelila je priznanja i novčane nagrade đacima osnovnih i srednjih škola koja su svoje školovanje završila sa vukovom diplomom ili ostvarila najviše rezultate na republičkim takmičenjima. Simbolično, tradicionalna manifestacija održana je 28.juna na Vidovdan, a nagrade i priznanja najuspešnijima uručio je Stevan Kovačević, predsednik Skupštine opštine Ruma.
Za 121 đaka opredeljena je novčana nagrada u iznosu od 5.000 dinara, za šta je Opština Ruma ukupno izdvojila 605.000 dinara. Vukovu diplomu ponelo je 86 učenika, 69 iz osnovnih i 17 iz srednjih škola. 35 učenika iz 11 osnovnih i čtiri srednje škole sa teritorije rumske opštine osvojilo je prva tri mesta na republičkim takmičenjima, desetoro iz osnovnih škola i dvadeset petoro iz srednjih škola.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: