• nedelja, 16. jun 2024.
Priznanje za vernost Kompaniji „Hrana produkt“
Društvo | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

Priznanje za vernost Kompaniji „Hrana produkt“

27. decembar 2017. godine

Veliki broj gostiju na novogodišnjem kokteluSremska Mitrovica – „Sremske novine“ su danas u restoranu hotela „Srem“ u Sremskoj Mitrovici priredile tradicionalni novogodišnji koktel za privrednike, predstavnike lokalnih samouprava svih sremskih opština, direktore javnih preduzeća i ustanova, saradnike, prijatelje i kolege.

Dobrodošlicu zvanicama je poželeo direktor naše medijske kuće Dragan Đorđević, koji je podsetio da, uz osnovno izdanje, „Sremske“ već dve godine imaju i pet specijalizovanih dodataka, novina koje besplatno dobija svako seosko domaćinstvo u okolini Sremske Mitrovice.

Na novogodišnjem koktelu, „Sremske“ su se zahvalile saradnicima i poslovnim partnerima na uspešnoj saradnji, a posebno priznanje za vernost našoj medijskoj kući dobila je Kompanija „Hrana produkt“ koja se 25 godina oglašava u „Sremskim novinama“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: