• nedelja, 5. decembar 2021.
Praktični saveti za kuću
Sremicin kutak
0 Komentara

Praktični saveti za kuću

5. maj 2017. godine

Mirisni štapići

Mirisni štapići sve su popularniji u svetu zbog svog intezivnog mirisa i pristupačne cene, ali i pozitivnog uticaja koje mogu imati na fizičko i mentalno zdravlje. Otkrivamo kako i koje mirisne štapiće da koristite u svom stanu ili kući.

 

Bela žalfija – Najbolje čisti prostor od negativne energije. Odlična je za prevenciju od gripa i ostalih bolesti koje se prenose vazduhom, jer ima i dezinfekciona dejstva.

 

Cimet – Koristi se za dizenje energije na opštem nivou. Preporučuje se svim ljudima koji se bave energijom da ga koriste dok se pipremaju za terapije.

 

Kokos – Veoma moćan opuštajući miris. U potpunosti opušta i smiruje telo i um čak i u stanjima velikog stresa. Naučne studije su pokazale da su studenti koji su tokom učenja koristili ovaj miris brže i bolje pamtili, tako da toplo preporučujem njegovo korišćenje svima koji nešto uče.

 

Kafa – Još jedan veom moćan energetski čistač. Odličan je i za otklanjanje noćnih mora i problema sa spavanjem (svi znamo da je kafa odlična za budjenje, ali njen miris ima potpuno druga svojstva).

 

Indian Tobacco – Momentalno podiže raspoloženje, smiruje emocije i mozak, pomaže da se povežete sa svojim “višim ja”.

 

Lavanda – Najmoćniji miris za smirenje od svakog stresa i kod svih psihičkih neuravnoteženosti. Odličan ako želite da utonete brzo u miran san.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: