• subota, 20. april 2024.
Dečaci ležali na vrhu kamionskog tovara
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Dečaci ležali na vrhu kamionskog tovara

7. oktobar 2016. godine

Šid – Carinici su 7. oktobra na graničnom prelazu Šid sprečili pokušaj dvojice migranata da sakriveni na samom vrhu kamionskog tovara uđu na teritoriju EU.

TOVARNI PROSTORKako je saopštila Uprava carina, dvojica avganistanskih dečaka od 12 i 16 godina otkriveni su prilikom detaljne kontrole kamiona koji je vozio nameštaj iz Jagodine ka Italiji.

Oni su kao i mnogi njihovi prethodnici prosekli ceradu sa gornje strane kamionske prikolice i uvukli se u tesan prostor, u kojem su mogli da se smeste samo u ležećem položaju.

Carinicima se u prvi mah učinilo da je tovarni prostor gotovo do samog vrha ispunjen kutijama nameštaja i da tu nema mesta za skrivanje, međutim ispostavilo da su tragovi penjanja na vratima na koje im je ukazao vozač kamiona ipak bili trag dečaka koje su pronašli u uskom prostoru između kutija i cerade gornjeg dela tovarnog prostora.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: