• subota, 9. decembar 2023.
Održan četvrti „Dan Srema“
Vesti
0 Komentara

Održan četvrti „Dan Srema“

10. avgust 2015. godine

Bešenovo  – U organizaciji Udruženja žena „Bešenovke“ i Mesne zajednice Bešenovo, u nedelju je održan tradicionalni, četvrti po redu, „Dan Srema“. Kao i prethodnih godina, priređeni su raznovrsni programi, od takmičenja u pripremanju kotlića, preko izložbi ručnih radova i starinskih kolača, do zabavnog programa u izvođenju mališana iz Bešenova, Vognja i Stejanovaca.

Prema podacima organizatora, na manifestaciju su učestvovale predstavnice 10 udruženja žena, a prvo mesto za slani kolač osvojile su članice Udruženja žena iz Manđelosa. U konkurenciji slatkih kolača prvo mesto osvojilo je Udruženje žena iz Čalme i najbolju etno postavku imale su članice Udruženja žena Klenak.

U tradicionalnoj kotlićijadi prvo mesto osvojila je ekipa Srete Brijaka, drugo mesto ekipa Jovana Đurića, a treće mesto kulinari iz ekipe „Tri kralja“.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: