• četvrtak, 22. februar 2024.
Ruski ambasador posetio Sremsku Mitrovicu
Hronika | Vesti
0 Komentara

Ruski ambasador posetio Sremsku Mitrovicu

29. april 2015. godine
Doček ruskog ambasadora

Doček ruskog ambasadora

Sremska Mitrovica – Ambasador Ruske Federacije u Beogradu  Aleksandar Čepurin posetio je danas Sremsku Mitrovicu i tom prilikom se, u gradskoj kući, sreo sa gradonačelnikom Branislavom Nedimovićem. Nakon razgovora Nedimović je izjavio da je sa ambasadorom Čepurinom razgovarao o istorijskim i privrednim temama koje su značajne za ruski i srpski narod.

Naime,  ambasador Ruske Federacije je zajedno sa ambasadorom Republike Belorusije u Beogradu Vladimirom Čuščevom, prisustvovao obeležavanju 70. godišnjice pobede nad fašizmom u Staroj Binguli. Zajedno sa delegacijama naših boraca visoki zvaničnici  su  položili vence na spomenik sovjetskom narodnom heroju Mihailu Zaharoviču Galanovu u ovom fruškogorskom selu.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: