• utorak, 16. april 2024.
Osumnjičen za tri razbojništva i krađu
Vesti | Crna hronika | Ruma
0 Komentara

Osumnjičen za tri razbojništva i krađu

13. novembar 2014. godine

Ruma – Policija u Rumi je uhapsila D.Č. (35), zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio tri razbojništva i jednu tešku krađu na području Rume.

– On se tereti da je nasilno ušao u kuću jedne Rumljanke i protivpravno prisvojio novac i zlatni nakit u vrednosti oko 100.000 dinara. Sumnja se da je iz radnje  u centru Rume otuđio zlato i mobilni telefon, dok je iz jedne kladionice pobegao kad su naišli gosti.

D.Č. se tereti da je ova krivična dela izvršio uz pretnju nožem ili razbijenom flašom i da je zatečene radnice vezivao, a jednu i udario. Zlato je prodavao u Novom Sadu i Sremskoj Mitrovici, a novac trošio na svoje potrebe – navodi se u policijskom saopštenju.

Takođe postoji sumnja da je D.Č. krajem oktobra, sa gradilišta firme “Marko gradnja” ukrao alat i kablove, koje je prodao otpadu sekundarnih sirovina.

Nakon zadržavanja do 48 časova, D.Č. je saslušan u Osnovnom javnom tužilaštvu u Rumi. Rešenjem sudije za prethodni postupak, određen mu je pritvor do 30 dana.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: