• subota, 18. maj 2024.
Sve službe u pripravnosti
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Sve službe u pripravnosti

16. maj 2014. godine

 Инђија неверемеInđija-Jutros je održan još jedan sastanak užeg sastava opštinskog štaba za vanredne situacije. Konstatovano je da je u Inđiji noć protekla mirno, da su službe javnih preduzeća bile na visokom nivou izvršenja zadataka, a da su radnici konstantno radili na saniranju problema nastalih usled vremenskih nepogoda. Predsednik opštine Inđije, Petar Filipović, nakon redovnog sastanka Sistema 48, izdao je obavezujući zaključak da sve službe javnih preduzeća nastave da rade na saniranju posledica i tokom vikenda, pre svega na uklanjanju drveća i granja, na izvlačenju i crpljenju vode iz pojedinih podruma, kao i sa svih spornih lokacija na kojima se voda zadržala.

– Želeo bih da se zahvalim građanima naše opštine koji su nam dojavljivali nastale probleme, kako bismo mogli da pravovremeno reagujemo. Zahvalio bih se i na njihovom strpljenju jer, uprkos angažovanju svih naših resursa, nismo bili u prilici da istovremeno reagujemo na više mesta, ali svakako radimo na saniranju svih posledica – izjavio je Petar Filipović i pozvao sve sugrađane da i tokom vikenda prijavljuju probleme na broj telefona kol-centra Sistema 48.

Predsednik opštine, Petar Filipović, izjavio je da su sve opštinske komunalne službe dobro funkcionisale u prethodna dva dana, istakavši i da je deo mehanizacije poslat u susedne opštine radi pomoći, pa je tako cisterna sa vodom JKP „Vodovod i kanalizacija“ otpremljena u Vrdnik, gde stanovnici imaju problem sa pijaćom vodom.

– Pozivam sve sugrađane da i tokom vikenda prijave problem na broj telefona Sistema 48, 55-55-88 ili na broj telefona Odeljenja za inspekcijske poslove 063/106-82-85, kako bi naše službe mogle da izađu na teren i ispumpaju vodu iz podruma ili sa drugih lokacija koje uoče. Mi na sreću nismo imali elementarne nepogode i katastrofalne situacije poput onih u drugim delovima Srbije. U narednom periodu ćemo sanirati probleme, a posebno ćemo planirati kako da predupredimo neke naredne slične situacije.

Zbog havarije koja se danas desila u termoelektrani Nikola Tesla Elektrodistribucija obaveštava stanovnike da je moguće da će doći do havarijskih ili planskih restrikcija elektične energije i na teritoriji opštine Inđija.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: