• sreda, 24. april 2024.
Potpisan Protokol o saradnji
Hronika | Inđija | Vesti
0 Komentara

Potpisan Protokol o saradnji

12. mart 2014. godine

Са потписивања Протокола у школиIndjija-Kompanija IGB Automotiv i Tehnička škola „Mihajlo Pupin“ potpisali su Protokol o saradnji za organizovanje i izvođenje praktične nastave učenika Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ u kompaniji IGB u toku aprila i maja školske 2013/2014. godine. Na konferenciji za medije, koja je tim povodom organizovana, javnosti su se obratili gospodin Nikola Spasić, direktor Tehničke škole „Mihajlo Pupin“ i Nebojša Dragičević, generalni menadžer kompanije IGB Automotive.

Direktor Tehničke škole Nikola Spasić istakao je značaj podrške kompanije IGB daljem razvoju, edukaciji i dodatnom usavršavanju teoretskog znanja učenika i tim povodom rekao.

-Potpuno svesni odgovornosti i značaja kvalitetnog obrazovanja kao osnove privrednog, kulturnog i svakog drugog razvoja društva, naša škola preuzima aktivnu ulogu u cilju efikasnog uključivanja mladih u proizvodne procese.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: