• utorak, 16. april 2024.
Nagrađeni najbolji sremski sportisti
Vesti
0 Komentara

Nagrađeni najbolji sremski sportisti

26. januar 2013. godine

Najbolji sremski sportisti

Sremska Mitrovica – Po 53. put redakcija “Sremskih novina”, nagradila je najbolje sremske sportiste i ekiipe Srema po izboru čitalaca i sportskih novinara i dopisnika našeg lista. Svečana dodela priznanja najuspešnijima, održana je u hotelu “Srem” u Sremskoj Mitrovici.

U konkurenciji seniora, prvo mesto pripalo je raketnom i avio modelaru Zoranu Kataniću, višestrukom svetskom prvaku, reprezentativcu i rekorderu koji je svojim briljantnim nastupom u slovačkom gradu Lipovskom Mikulašu omogućio našoj reprezentaciji da se domogne najvišeg svetskog odličja, što je ujedno i najveći uspeh nacionalnih modelara.

Kao i prethodne godine, najbolja u konkurenciji juniora bila je atletičarka mitrovačkog “Srema”, bacačica koplja i reprezentativka Srbije Marija Vučenović koja je ne svetskom šampionatu u Barseloni osvojila treće mesto.

U konkurenciji ekipa, prvo mesto pripalo je “Donjem Sremu” iz Pećinaca, koji je uspeo da izbori plasman u najelitnije srpsko fudbalsko društvo, dok je u kategoriji školskog sporta prvo mesto pripalo mitrovačkoj srednjoj ekonomskoj školi “Deveti maj”, koja je i ove godine, po treći put za redom od strane regionalnog Saveza za školski sport, proglašena za najuspešniju sremsku srednju školu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: