• petak, 19. avgust 2022.
Nagrađeni najbolji sremski sportisti
Vesti
0 Komentara

Nagrađeni najbolji sremski sportisti

26. januar 2013. godine

Najbolji sremski sportisti

Sremska Mitrovica – Po 53. put redakcija “Sremskih novina”, nagradila je najbolje sremske sportiste i ekiipe Srema po izboru čitalaca i sportskih novinara i dopisnika našeg lista. Svečana dodela priznanja najuspešnijima, održana je u hotelu “Srem” u Sremskoj Mitrovici.

U konkurenciji seniora, prvo mesto pripalo je raketnom i avio modelaru Zoranu Kataniću, višestrukom svetskom prvaku, reprezentativcu i rekorderu koji je svojim briljantnim nastupom u slovačkom gradu Lipovskom Mikulašu omogućio našoj reprezentaciji da se domogne najvišeg svetskog odličja, što je ujedno i najveći uspeh nacionalnih modelara.

Kao i prethodne godine, najbolja u konkurenciji juniora bila je atletičarka mitrovačkog “Srema”, bacačica koplja i reprezentativka Srbije Marija Vučenović koja je ne svetskom šampionatu u Barseloni osvojila treće mesto.

U konkurenciji ekipa, prvo mesto pripalo je “Donjem Sremu” iz Pećinaca, koji je uspeo da izbori plasman u najelitnije srpsko fudbalsko društvo, dok je u kategoriji školskog sporta prvo mesto pripalo mitrovačkoj srednjoj ekonomskoj školi “Deveti maj”, koja je i ove godine, po treći put za redom od strane regionalnog Saveza za školski sport, proglašena za najuspešniju sremsku srednju školu.

 

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Leave a Reply

%d bloggers like this: