• petak, 1. mart 2024.
Troje mrtvih u nesreći kod Inđije
Vesti | Crna hronika
0 Komentara

Troje mrtvih u nesreći kod Inđije

27. decembar 2011. godine

Inđije – Tri lica su izgubila život, a tri su povređena, u teškoj saobraćajnoj nesreći koja se jutros, oko 06,30 časova, dogodila na putu Novi Sad – Inđija. Do nesreće je došlo kada je putnički automobil “pežo 308” somborskih registarskih oznaka, prilikom preticanja udario u “opel korsu”, beogradskih registarskih oznaka, koja mu je dolazila u susret.

– U ovoj nesreći na licu mesta poginuli su vozač “pežoa” Dragan E. (55) sa područja Sombora i jedan od saputnika, dok je drugi saputnik od posledica povreda preminuo u Kliničko-bolničkom centru u Novom Sadu. Identifikacija poginulih je u toku, saopštila je Policijska uprava u Sremskoj Mitrovici.

Ministarstvo odbrane Srbije saopštilo je danas da su u teškoj saobraćajnoj nesreći, koja se dogodila na putu Inđija – Novi Sad, povređena trojica pripadnika Vojske Srbije: poručnik Srđan Kostić iz Prve brigade Kopnene vojske i poručnici Vladimir Milić i Uroš Miladinović iz Rečne flotile.

U saopštenju se dodaje da oni nisu životno ugroženi.

Poručnici Kostić, Milić i Miladinović su privatnim vozilom putovali do svojih radnih mesta. Oni su zbrinuti u Vojno-medicinskom centru Novi Sad, gde im je ukazana prva pomoć, a posle toga prevezeni su na Vojno-medicinsku akademiju radi dalje dijagnostike.

Uviđaj na licu mesta izvršio je istražni sudija Osnovnog suda u Sremskoj Mitrovici, u prisustvu zamenika osnovnog javnog tužioca, pripadnika vojne policije Vojske Srbije i Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: