• četvrtak, 25. april 2024.
Po Ležimiru i Čalmi krali nakit i novac
Crna hronika
0 Komentara

Po Ležimiru i Čalmi krali nakit i novac

16. jun 2017. godine

Zbog provala i krađa, jedne u Ležimiru i tri u Čalmi, policija je uhapsila četvoročlanu grupu lopova iz Bačke.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave, operativnim radom pripadnika Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici, rasvetljene su dve provale i dve krađe izvršene u okolnim selima i pronađena tri muškarca i jedna žena sa područja Bačke koji se terete za ova krivična dela.

– Sumnja se da su oni, putničkim automobilom dolazili u sela i koristeći odsutnost vlasnika, ušunjavali se i obijali privatne kuće iz kojih su krali novac i nakit.

Ukupna materijalna šteta se procenjuje na oko 300.000 dinara, kaže se u saopštenju Policijske uprave u Sremskoj Mitrovici.

Zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili dve teške krađe i dve krađe, protiv osumnjičenih podneta je krivična prijava, nadležnom tužilaštvu.

 

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: