• petak, 26. april 2024.
Za­što Mi­tro­vi­ci  tre­ba pre­o­kret?
Politika
0 Komentara

Za­što Mi­tro­vi­ci tre­ba pre­o­kret?

27. mart 2012. godine

Ale­san­dar Ga­vri­lo­vić: Na­su­šna po­tre­ba za pre­o­kre­tom

Naj­ve­ćem srem­skom gra­du kao i ce­lom dru­štvu, po­tre­ban je te­melj­ni pre­o­kret, jed­na pot­pu­no druk­či­ja po­li­ti­ka od po­sto­je­će gu­bit­nič­ke. Za­to i po­zi­va­mo sve one ko­ji su sprem­ni da pri­hva­te kon­cept LDP-a i da u ko­a­li­ci­ji iza­đe­mo za­jed­no na iz­bo­re. Na lo­kal­nom ni­vou svi su do­bro­do­šli, oni ko­ji mo­gu da pri­hav­te na­še osno­ve po­stav­ke pre­o­kre­ta, je­di­no sa DS ne mo­že­mo, jer sma­tra­mo da su oni naj­od­go­vor­ni­ji za po­sto­je­ću si­tu­a­ci­ju u gra­du, re­kao je me­na­džer Op­štin­skog od­bo­ra LDP-a Srem­ska Mi­tro­vi­ca Alek­san­dar Ga­vri­lo­vić na pro­šlo­ne­delj­noj pres kon­fe­ren­ci­ji.
On je pre­do­čio da sve ma­nje in­ve­sti­to­ra do­la­zi u Srem­sku Mi­tro­vi­cu.
– Još je­dan od ključ­nih pro­ble­ma u gra­du je ne­kon­tro­li­sa­no par­tij­sko za­po­šlja­va­nje u jav­nim pred­u­ze­ći­ma, ta­ko da u svim ov­da­šnjim JP fa­li sto­li­ca.

J.Z.-Ž.N.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: