• četvrtak, 18. jul 2024.
Krov nad glavom za još jedan mladi bračni par
Društvo | Vesti | Pećinci
0 Komentara

Krov nad glavom za još jedan mladi bračni par

18. jun 2024. godine

U Beogradu su potpisani trojni ugovori između Ministarstva za brigu o selu, lokalnih samouprava i građana direktnih korisnika bespovratnih sredstava za kupovinu seoske kuće sa okućnicom, a krov nad glavom je dobila i još jedna porodica sa teritorije Pećinačke opštine.

Trojni ugovor između Ministarstva, Opštine Pećinci i korisnika sredstva, u ime Opštine potpisao je zamenik predsednika Zoran Vojkić, koji je tom prilikom naglasio da je stambeno zbrinjavanje mladih bračnih parova jedan od prioriteta pećinačke lokalne samouprave, jer, kako je rekao, cilj Opštine je da mladi ostanu ovde gde su rođeni i da tu osnivaju svoje porodice.

Bespovratna sredstva u iznosu od 1.080.907,00 dinara dobili su Katarina i Uroš Mišković iz Karlovčiča, za kupovinu kuće u ovom naselju. Oboje zaposleni, Katarina na Aerodromu Beograd, a Uroš u Zemunu, zajedno sa dvonedeljnom bebom Jefimijom spremni su za svoj idilični zajednički život na selu, kao i za proširenje porodice.

Ministar Milan Krkobabić rekao je da je dodeljeno ukupno 155 kuća sa okućnicom u selima širom Srbije.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: