• ponedeljak, 15. jul 2024.
Kažnjeni zbog nasilničke vožnje i uticaja narkotika
Crna hronika
0 Komentara

Kažnjeni zbog nasilničke vožnje i uticaja narkotika

28. jun 2024. godine

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Sremskoj Mitrovici kaznili su šestoricu vozača koji su učinili prekršaj nasilnička vožnja i jednog vozača koji je upravljao vozilom pod uticajem opojnih droga.

Saobraćajna policija je u Pećincima otkrila dvadesetčetvorogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,57 promila alkohola u organizmu, a na području Sremske Mitrovice pedesetpetogodišnjaka koji je upravljao „fordom“ sa 2,35 promila alkohola.

Patrola u Rumi zaustavila je tridesettrogodišnjeg vozača „opela“ sa 2,29 promila alkohola u organizmu, a u Staroj Pazovi pedesetogodišnjaka koji je vozio „mercedes“ sa 2,26 promila alkohola i sedamdesetogodišnjaka koji je upravljao „fijatom“ sa 2,16 promila alkohola.

U Sremskoj Mitrovici je zatečen tridesetsedmogodišnji vozač „pežoa“ pozitivan na psihoaktivnu supstancu benzodiazepin. Policija je kod vozača pronašla 25 tableta sa liste psihoaktivnih supstanci, pa će, nakon veštačenja, protiv njega podneti krivičnu prijavu za neovlašćeno držanje opojnih droga.

Ovi vozači su isključeni iz saobraćaja i nakon zadržavanja privedeni nadležnim prekršajnim sudijama.

Apelujemo na sve učesnike u saobraćaju, posebno na vozače, da dosledno poštuju sve saobraćajne propise, radi svoje i bezbednosti drugih učesnika u saobraćaju.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: