• sreda, 24. jul 2024.
LOKALNI IZBORI 2024: Nikola Selaković posetio Sremsku Mitrovicu
Društvo | Politika | Vesti | Sremska Mitrovica
0 Komentara

LOKALNI IZBORI 2024: Nikola Selaković posetio Sremsku Mitrovicu

24. maj 2024. godine

Član Glavnog odbora Srpske napredne stranke Nikola Selaković posetio je danas Sremsku Mitrovicu, gde su ga dočekali predstavnici koalicije okupljene oko lokalnog SNS na čelu sa kadnidatom za gradonačelnika Branislavom Nedimovićem.

Selaković je grad na Savi posetio uoči lokalnih izbora koji će se održati 2. juna, a ovu priliku iskoristio je da razgovara sa predstavnicima koalicije okupljene oko SNS u Sremskoj Mitrovici.

-U prethodnom periodu pokazali smo brigu prema ovom gradu i stanovnicima Sremske Mitrovice kroz niz značajnih projekata. U nedavno izabranoj Vladi Republike Srbije poveren mi je resor kulture, oduševio sam se radovima koji se odvijaju na Pozorištu “Dobrica Milutinović”. Neophodno je da proširimo Opštu bolnicu, neophodno je da radimo svi zajedno, od lokala, pokrajine do republike. Zato je važno da svi koji 2. juna u Sremskoj Mitrovici izađu na birališta zaokruže broj 1 “Aleksandar Vučić – Sremska Mitrovica sutra”, jer je to jedini pravi izbor da će ovaj grad nastaviti da se razvija, da bi plate iz godine u godinu bile sve veće, a penzije veće i sigurnije – rekao je Nikola Selaković.

Selaković je ovom prilikom sa predstavnicima Grada Sremska Mitrovica obišao radove na rekonstrukciji Pozorišta “Dobrica Milutinović”.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: