• utorak, 23. april 2024.
Postavljeno novo razvojno-edukativno igralište
Društvo | Hronika | Beočin | Vesti
0 Komentara

Postavljeno novo razvojno-edukativno igralište

4. mart 2024. godine

Zahvaljujući programima društvene odgovornosti i donaciji kompanija „Tojo Tajer” iz Inđije i „Kuerk” iz Beočina, na platou Sportskog centra „Beočin” postavljeno je novo razvojno-edukativno igralište za decu.

Ovim povodom predsednica opštine Beočin Biljana Janković obišla je igralište zajedno sa direktorom kompanije „TojoTajer” Joji Imurom i direktorkom „Kuerk”-a Smiljanom Stojanović kojima je uputila zahvalnost na saradnji i partnerstvu na realizaciji ovog lepog društveno odgovornog projekta.

-Zahvalni smo na ovom lepom gestu i vrednoj donaciji „Tojo Tajera“ i „Kuerka“ i nadamo se da će naši najmlađi sugrađani već ovog vikenda iskoristiti sunčano vreme i uživati u igranju i zabavi na otvorenom. Ono što je karakteristično za ovaj tip igrališta su razvojne igre koje ne podrazumevaju upotrebu sprava i čeličnog mobilijara već je akcenat na kretanju dece kroz „šeme“ koje podstiču razvoj od najmanjeg uzrasta – rekla je Janković.

Igralište je namenjeno deci uzrasta od 2 do 12 godina i raspolaže sa 9 razvojnih igara postavljenih na mekoj podlozi koje su osmišljene sa ciljem da deca uz bezbedno i ugodno igranje na otvorenom, razvijaju fizičke, motoričke i mentalne aspekte ličnosti uz elemente socijalizacije i odnosa prema životnoj sredini.

foto: Milan Živković

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: