• četvrtak, 18. april 2024.
Gepek pun neprijavljenog ručnog alata
Društvo | Hronika | Šid | Vesti
0 Komentara

Gepek pun neprijavljenog ručnog alata

28. februar 2024. godine

Carinski službenici su 26. februara 2024. godine na graničnom prelazu Batrovci, u saradnji sa policijom, otkrili prekršaj čija je vrednost procenjena na više od 2,4 miliona dinara: sprečeno je krijumčarenje velike količine ručnog alata vrednog 1,3 miliona i zadržano vozilo vredno oko 1,1 milion dinara kojim je roba prevožena.

Slučaj je otkriven na ulazu u zemlju, kada je na red za kontrolu pristigao volvo V60, kojim je ka Srbiji putovao domaći državljanin.

Mada je bio izričit u tome da nema ništa za prijavljivanje, putnik je na zahtev carinika ipak otvorio prtljažnik automobila, kada je postalo jasno zbog čega je bez vidljivog razloga bio vrlo neprijatan u prethodnoj komunikaciji.

Prtljažnik je bio krcat novim kompletima i pojedinačnim pakovanjima ručnog alata robne marke ”Milwaukee”.

Među alatom je bilo pregršt burgija, testera, reznih ploča, libela, štitnika, kao i kofera sa šrafcigerima, gedorama i kleštima čija je ukupna vrednost procenjena na iznos od oko 1,3 miliona dinara.

Izvor/foto: carina.rs

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: