• subota, 2. mart 2024.
Donatorska žurka za nove radionice Filozofija sa decom u Rumi
Vesti | Ruma
0 Komentara

Donatorska žurka za nove radionice Filozofija sa decom u Rumi

5. decembar 2023. godine

Ruma-

U petak 8.decembra u Blue rock kafeu ( Glavna ulica prekoputa Gradske biblioteke) u Rumi održaće se zanimljiva žurka na koju su pozvani svi Rumljani. U pitanju je donatorsko veče kako bi se prikupila sredstva za nov serijal radionica Filozofija sa decom za sve četiri rumske osnovne škole. Ovaj zanimljiv projekat se već nekoliko godina sprovodi u Rumi i selima, a ovog puta Trag fondacija će odobriti nova sredstva, uz obavezu da i samo udruženje “Fileo” prikupi isti iznos definisan projektom.
Ideja donatora je i učešće same zajednice zarad održivosti projekta, koji bi ovog puta obuhvatio sve osnovce koji pohađaju treći i četvrti razred. Svaki donirani iznos je dobrodošao, a organizatori garantuju dobru zabavu i još bolje druženje!
Broj žiro računa 160-6000001816933-68

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: