• nedelja, 28. april 2024.
Кrov gotov, uskoro nastavak radova
Društvo | Hronika | Sremska Mitrovica | Projekti | Vesti
0 Komentara

Кrov gotov, uskoro nastavak radova

3. novembar 2023. godine

Rekonsturukcija krova fiskulturne sale Osnovne škole “Dobrosav Radosavljević Narod” u Noćaju privedena je kraju, a uskoro se očekuje da će i kompletan pod biti u potpunosti zamenjen.

Radovi na spoljašnjosti objekta nisu podrazumevali samo uređenje krova koji je neko vreme prokišnjavao, već je postavljena i izolacija. Takođe, promenjena je stolarija, odnosno prozori koji su popucali i ispali tokom oluje koja je letos zadesila dobar deo ovog podneblja, a nije zaobišla ni Noćaj.

Кako je usled prokišnjavanja došlo i do velikih oštećenja na samom parketu u sali, bilo je neophodno pristupiti i zameni istog. Trenutno je stari parket u potpunosti uklonjen, površina očišćena, a da bi se krenulo sa postavljanjem novog poda potrebno je da se podloga dobro prosuši. Ono što je još u planu kada je ovaj objekat u pitanju jeste krečenje same unutrašnjosti. Taj posao će završiti škola u saradnji sa mesnom zajednicom, a uz podršku lokalne samouprave.

Očekuje se da će kroz zajedničku akciju krečenje biti završeno do kraja meseca, a sa postavkom parketa fiskulturna sala biće u potpunosti uređena i u funkciji, te na raspolaganju đacima.

D. Tufegdžić

*Tekst objavljen u okviru projekta “Sport za sve, u gradu i selu!” koji je sufinansiran sredstvima Grada Sremska Mitrovica. Stavovi izneti u podržanom medijskom projektu nužno ne odražavaju stavove organa koji je dodelio sredstva.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: