• nedelja, 19. maj 2024.
Za Natašu i Nikolu po milion dinara
Društvo | Inđija
0 Komentara

Za Natašu i Nikolu po milion dinara

6. oktobar 2023. godine


Više od milion dvesta hiljada dinara donirali su građani Inđije mališanima Nataši i Nikoli na humanitarnom koncertu koji je protekle nedelje organizovan u centru Inđije.
Predsednik Opštine Inđija Vladimir Gak susreo se danas sa porodicama dece kojima je pomoć potrebna i uručio sredstva, koja su donacija građana Inđije.
Takođe, uručena su sredstva prikupljena od ljudi dobre volje, te je, ukupno uzevši, za svako dete obezbeđeno po milion dinara.
Gak je istakao da je Inđija položila ispit humanosti, da su zajednička energija pevača, posetilaca i preko 150 volontera, učenika srednjih škola, učinili da humanost pobedi te večeri.
On je naveo da se na ovome neće stati, da će inđijska opština i dalje pronalaziti načine da pomogne svoj deci kojoj je pomoć potrebna, i pozvao još jednom sva preduzeća i građane na humanost i solidarnost.
Majke Nataše i Nikole zahvalile su se predsedniku na organizaciji koncerta i građanima na iskazanoj humanosti.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: