• sreda, 27. septembar 2023.
Zlato za Mirjanu Dasović u Beogradu
Sport
0 Komentara

Zlato za Mirjanu Dasović u Beogradu

14. septembar 2023. godine

U utorak 12. septembra u Beogradu, na stadionu pored atletske dvorane, održan je “Serbia Athletic Meeting” na kome je Mirjana Dasović, učesnica Evropskog prvenstva U23 i Mediteranskih igara, članica Atletskog kluba “Sirmium” osvojila zlato u bacanju kugle i potvrdila da je neprikosnovena u ovoj disciplini.

-Rezultat od 13 metara i 65 cantimetara nije na nivou najboljih Mininih ostvarenja, ali imala je pauzu od gotovo mesec dana, nakon silnih takmičenja koja su se zaređala. Zadovoljni smo pre svega pobedom i prvim mestom, a i rezultatom kad se sve uzme u obzir. Mirjana će ponovo otici na kratku pauzu, a od oktobra krećemo sa pripremama za novu sezonu u kojoj se nadamo novim daljinama i boljim rezultatima – kaže trener Slobodan Macanovic.

Sremske novine polažu autorska prava na sve vlastite sadržaje (tekstualne, vizuelne i audio materijale, baze podataka, vizuelizacije baza podataka, baze dokumenata i elektronske prikaze dokumenata i programerski kod). Neovlašćeno korišćenje bilo kog dela portala nije dozvoljeno, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Najnovije vesti

TRENUTNO NEMA KOMENTARA.

Ostavi komentar

%d bloggers like this: